Kişisel Veri İşleyen Erişen Kullanan Çalışan Taahhütnamesi
Kişisel Veri İşleyen Erişen Kullanan Çalışan Taahhütnamesi
14,99 TL + KDV
  • KVKK UYUM Örneklerinden ''Kişisel Verilerin Korunması Kanunu Kapsamında Veriyi İşleyen, Erişen, Kullanan Çalışan Taahhütnamesi'' Örneği
KVKK İhlali Nedeni ile Tazminatlı Fesih
KVKK İhlali Nedeni ile Tazminatlı Fesih
14,99 TL + KDV
  • KVKK UYUM Örneklerinden ''KVKK İhlaline Sebep Olunması Nedeni ile Tazminatlı Fesih'' Örneği
KVKK İhlali Nedeni ile Tazminatsız Fesih
KVKK İhlali Nedeni ile Tazminatsız Fesih
14,99 TL + KDV
  • KVKK UYUM Örneklerinden ''KVKK İhlaline Sebep Olunması Nedeni ile Tazminatsız Fesih'' Örneği
Örnek Çalışan Adayları için KVKK Aydınlatma Beyanı
Örnek Çalışan Adayları için KVKK Aydınlatma Beyanı
14,99 TL + KDV
  • KVKK UYUM Örneklerinden ''Çalışan Adayları için KVKK Aydınlatma Beyanı'' Örneği
Örnek KVKK  Komitesi veya Kurulu Üyeleri  Görev Tanımı
Örnek KVKK Komitesi veya Kurulu Üyeleri Görev Tanımı
14,99 TL + KDV
  • KVKK UYUM Örneklerinden ''KVKK Komitesi veya Kurulu Üyeleri Görev Tanımı'' Örneği
Örnek KVKK Komitesi  Oluşturma Kararı
Örnek KVKK Komitesi Oluşturma Kararı
14,99 TL + KDV
  • KVKK UYUM Örneklerinden ''KVKK Komitesi Oluşturma Kararı'' Örneği
Örnek KVKK Komitesi Çalışma Usul ve Esasları Yönetmeliği
Örnek KVKK Komitesi Çalışma Usul ve Esasları Yönetmeliği
39,99 TL + KDV
  • KVKK UYUM Örneklerinden ''KVKK Komitesi Çalışma Usul ve Esasları Yönetmeliği'' Örneği
Örnek Aydınlatma Metni Grup Şirketi
Örnek Aydınlatma Metni Grup Şirketi
14,99 TL + KDV
  • KVKK UYUM Örneklerinden ''Şirketler Grubu KVKK Aydınlatma Metni'' Örneği
Örnek Genel KVKK Aydınlatma-Bilgilendirme Beyanı
Örnek Genel KVKK Aydınlatma-Bilgilendirme Beyanı
14,99 TL + KDV
  • KVKK UYUM Örneklerinden ''Genel KVKK Aydınlatma-Bilgilendirme Beyanı'' Örneği
Örnek KVKK Ziyaretçi Aydınlatma Beyanı
Örnek KVKK Ziyaretçi Aydınlatma Beyanı
14,99 TL + KDV
  • KVKK UYUM Örneklerinden ''KVKK Ziyaretçi Aydınlatma Beyanı'' Örneği
Örnek Başvuru Formu
Örnek Başvuru Formu
14,99 TL + KDV
  • KVKK UYUM Örneklerinden ''Başvuru Formu'' Örneği
Örnek Veri Koruma ve İmha Politikası
Örnek Veri Koruma ve İmha Politikası
39,99 TL + KDV
  • KVKK UYUM Örneklerinden ''Veri Koruma ve İmha Politikası'' Örneği
Örnek VERBİS'e kayıt ve İrtibat Kişisi Atama Kararı
Örnek VERBİS'e kayıt ve İrtibat Kişisi Atama Kararı
14,99 TL + KDV
  • KVKK UYUM Örneklerinden ''VERBİS'e Kayıt ve İrtibat Kişisi Atama Kararı'' Örneği
Örnek Veri Sorumlusu Temsilcisi Atama Kararı
Örnek Veri Sorumlusu Temsilcisi Atama Kararı
14,99 TL + KDV
  • KVKK UYUM Örneklerinden ''Veri Sorumlusu Temsilcisi Atama Kararı'' Örneği
KVKK Eğitime Katılma Bildirimi
KVKK Eğitime Katılma Bildirimi
14,99 TL + KDV
  • KVKK UYUM Örneklerinden ''KVKK Eğitime Katılma Bildirimi'' Örneği
KVKK Eğitimi Durum Tespit Tutanağı
KVKK Eğitimi Durum Tespit Tutanağı
0,00 TL + KDV
  • KVKK UYUM Örneklerinden ''KVKK Eğitimi Durum Tespit Tutanağı'' Örneği
Örnek Özel Nitelikli Kişisel Verilere İlişkin KVKK Politikası
Örnek Özel Nitelikli Kişisel Verilere İlişkin KVKK Politikası
39,99 TL + KDV
  • KVKK UYUM Örneklerinden ''Özel Nitelikli Kişisel Verilere İlişkin KVKK Politikası'' Örneği
Örnek KVKK Çalışanların Kişisel Verilerinin  İşlenmesi Politikası
Örnek KVKK Çalışanların Kişisel Verilerinin İşlenmesi Politikası
39,99 TL + KDV
  • KVKK UYUM Örneklerinden ''KVKK Çalışanların Kişisel Verilerinin İşlenmesi Politikası'' Örneği
Örnek Çerez  Cookie Politikası Aydınlatma Beyanı
Örnek Çerez Cookie Politikası Aydınlatma Beyanı
14,99 TL + KDV
  • KVKK UYUM Örneklerinden ''Çerez Cookie Politikası Aydınlatma Beyanı'' Örneği
Örnek  KVKK Politikası
Örnek KVKK Politikası
39,99 TL + KDV
  • KVKK UYUM Örneklerinden ''KVKK Politikası'' Örneği
Örnek Bilgi Güvenliği, Kişisel Verilerin Güvenliği ve İletişim Talimatı
Örnek Bilgi Güvenliği, Kişisel Verilerin Güvenliği ve İletişim Talimatı
39,99 TL + KDV
  • KVKK UYUM Örneklerinden ''Bilgi Güvenliği, Kişisel Verilerin Güvenliği ve İletişim Talimatı'' Örneği
Örnek Disiplin Yönetmeliği (KVKK Uyumlu)
Örnek Disiplin Yönetmeliği (KVKK Uyumlu)
39,99 TL + KDV
  • KVKK UYUM Örneklerinden ''KVKK Uyumlu Disiplin Yönetmeliği'' Örneği
Örnek KVKK Veri Sorumlusu Veri İşleyen Çerçeve Sözleşme
Örnek KVKK Veri Sorumlusu Veri İşleyen Çerçeve Sözleşme
39,99 TL + KDV
  • KVKK UYUM Örneklerinden ''KVKK Veri Sorumlusu ve Veri İşleyen Çerçeve Sözleşme'' Örneği
Örnek KVKK Tedarikçi Müşteri Uyum Bildirimi
Örnek KVKK Tedarikçi Müşteri Uyum Bildirimi
14,99 TL + KDV
  • KVKK UYUM Örneklerinden ''KVKK Tedarikçi Müşteri Uyum Bildirimi'' Örneği
Örnek KVKK Müşteri Çerçeve Sözleşme
Örnek KVKK Müşteri Çerçeve Sözleşme
14,99 TL + KDV
  • KVKK UYUM Örneklerinden ''KVKK Müşteri Çerçeve Sözleşmesi'' Örneği